O2 nabízí Spotify Premium na prázdniny zdarma, data nebude počítat do FUP

Operátor O2 dnes začal nabízet předplatné hudební služby Spotify Premium na tři měsíce zdarma. Stěžejní výhodou je, že při streamování hudby do mobilního telefonu nebude počítat stažená data do limitu FUP. Nabídka platí pro nové i stávající zákazníky s libovolným datovým tarifem, výjimku tvoří firemní zákazníci.

Pokud předplatné neukončíte před vypršením bezplatné tříměsíční lhůty, začne se účtovat poplatek 159 Kč měsíčně za využití Sporify Premium. Ten odpovídá běžné ceně za tuto službu. V případě objednávky skrze O2 vám vyúčtování přijde na faktuře k telefonu, nebo se strhne z kreditu.

Zajímavé je, že nabídky můžete využít, i když už si Spotify Premium platíte. Stačí se na stávajícím účtu Premium odhlásit. Udělat to můžete na této stránce a následně na stránce Spotify.o2.cz aktivovat naši nabídku 3 měsíců zdarma. Hned, jak doběhne vaše zaplacené období, automaticky se spustí tříměsíční období Spotify Premium od O2 zdarma.

MobilMania.cz upozorňuje:

Asi by to nebylo české O2, kdyby se v podrobných podmínkách akce neskrýval nějaký ten strašák. V tomto případě jde o to, že s aktivací tříměsíčního Premium programu souhlasíte s automatickým dokupováním dat. To je služba, kterou dlouhodobě pronásleduje ČTÚ, na háček v podmínkách akce upozornil radní úřadu Ondřej Malý:

Tohle se bude hodit:

Diskuze (4) Další článek: 7 služeb a nástrojů, které posunou používání Spotify na novou úroveň

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,