Počítače | Hewlett Packard (HP)

Nová All-in-one od HP nabízí výkon, povedený vzhled i zabezpečení

HP kromě nových miniaturních sestav, o nichž jsme psali včera do své nabídky přidalo také třetí generaci počítačů typu All-in-One s označením EliteOne. Pod ním se ukrývají stroje mířené na náročnější uživatele především z firemní oblasti.

Model EliteDesk 800 G3 nabízí také nový vzhled, u něhož designéři zvolili masivní kovový stojan, tenké rámečky kolem displeje nebo zvýrazněné mřížky integrovaných reproduktorů. Počítače disponují také dobrou polohovatelností – upravovat lze nejen náklon či natočení displeje, ale také jeho výška.

Displej s úhlopříčkou 23,8 palců nabízí rozlišení Full HD a dotykovou vrstvu. Díky jeho možnému naklonění jej lze potom používat v podobném dotykovém režimu jako Surface Studio od Microsoftu.

Pro zabezpečení lze použít vestavěnou webkameru, čtečku otisků prstů nebo čtečku přihlašovacích karet.

O výkon se mají starat procesory Intel Core řady Kaby Lake, kde najdeme možnost nakonfigurovat i modely i7. Operační paměť má mít maximální kapacitu 16 GB a jako úložiště může posloužit samotné SSD nebo kombinace s běžným plotnovým diskem. Výrobce však zatím bohužel nezveřejnil podrobnější parametry. To se týká i cen a případné dostupnosti na trhu.

Váš názor Další článek: Internet zabalený v krabičce: To není vtip, leckde se bude hodit

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,