Nejlepší nástroj na rychlé poznámky

Klasickým žlutým nalepovacím papírkům a tužce již pomalu končí životnost. Na počítači a se správným nástrojem můžete poznámky nejen rychle tvořit, ale také synchronizovat s jinými zařízeními.

Každý si někdy potřebuje rychle vytvořit nějakou poznámku, zapsat telefonní číslo, e-mailovou adresu, požadavek manželky na nákup, důležitou pracovní informaci či vlastní postřeh. Pokud je poznámka krátká a strukturálně nenáročná, není třeba k tomu účelu otevírat velké textové procesoru a ukládat ji jako dokument.

Mnohem efektivnější je zapsání zprávy do něčeho malého a rychlého, co bude navíc vždy na očích, či se synchronizuje s dalšími vašimi počítači nebo mobilními telefony. Na otázku, který nástroj je ten nejlepší pro psaní rychlých poznámek, jsme se zeptali vás čtenářů na příslušném diskuzním fóru.

Protože každý má nějaké potřeby, preference nebo pracuje na jiné platformě, tak jsou čtenářská doporučení velice pestrá. Vybrali jsme pro vás několik nejčastěji zmiňovaných tipů, které vám nyní nabízíme k využití. V přiložené anketě pak můžete hlasovat o tom nejlepším nástroji pro rychlé poznámky.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,