Na Youtube Red zamíří první původní obsah 10. února, tři filmy a seriál

Youtube Red nabízí za 240 Kč měsíčně předplatné na Google Music, sledování videí bez reklam, možnost stahování videí pro offline sledování a také běh mobilních aplikací na pozadí. Poslední výhodou je přístup k  obsahu, který bude tvořen speciálně pro předplatitele a Google jej nazývá jako Youtube Originals. Za týden se objeví čtveřice nových filmů a seriálů, které budou ukazatelem diváckého zájmu. Google vsadit na tvůrce klasických seriálů i nejoblíbenější Youtubery.

A Trip to Unicorn Island sleduje oblíbenou vlogerku Lilly Singh na turné po šestadvaceti městech po celém světě, Dance Camp se bude odehrávat na tanečním táboře, Lazer Team je akční komedií a za Scare PewDiePie stojí tým se zkušenostmi z oblíbeného The Walking Dead a hlavní postavou bude nejznámější youtuber.

Google očividně cílí především na mladší publikum, které se snaží zaujmout známými osobnostmi aktuální youtubové scény. Ani desátý únor však nezmění nic na tom, že Youtube Red bude dostupné pouze ve Spojených státech. V případě prvních snímků nás to však ani mrzet nemusí.

Mohlo by vás zajímat:

Diskuze (9) Další článek: Jednoslotová grafika a devět monitorů? Matrox C900 to dokáže, na hraní to ale není

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,