Grafické karty | GTX 1080 | MSI

MSI ukázalo pět speciálních verzí výkonné grafiky GeForce GTX 1080 Ti, které brzy dorazí do obchodů

V obchodech jsou zatím k dispozici pouze základní verze nejvýkonnější grafické karty dneška – GeForce GTX 1080 Ti se základním chladičem dle Nvidie. Již brzy se ale protrhne pytel s variantami různých chladičů od různých výrobců. MSI nyní představilo pět verzí, které bude prodávat.

Jednotlivé modely nesou označení Gaming X, Armor, Aero, Sea Hawk a Sea Hawk EK. Liší se nejen použitými typy chladičů, ale také frekvencemi a v některých případech i použitými napájecími obvody. Černočervený model Gaming X je kromě RGB LED podsvícení vybaven chladičem Twin Frozr VI s technologií TORX se sníženou hlučností o 22 %. Disponuje 10fázovým napájením a černým zadním krytem desky. Stejný chladič se dvěma ventilátory má i model Armor.

GTX-1080-Ti-20170233-2.png

Verze Aero s černozeleným designem obsahuje pouze jeden ventilátor podobně jako systém základního chladiče s výdechem ven ze skříně. Varianta Sea Hawk je dostupná s kompletním vodním chlazením od Corsairu nebo samostatně pouze s vodním blokem od EK pro připojení do vašeho stávajícího vodního chlazení (Sea Hawk EK).

Konkrétní specifikace frekvencí a ceny zatím nebyly zveřejněné, ale určitě lze čekat, že výkon bude ve většině případů vyšší než u základních verzí, které jsou teď na trhu.

Diskuze (7) Další článek: Hvězdný prach ve 3D: Podívejte se na fantastickou animaci Mléčné dráhy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,