Místo inovací chyby, Microsoftu se letní aktualizace nepovedla

Původně to měla být velká aktualizace, která zase trochu napraví reputaci Windows 8/8.1, ale nakonec je to jen drobotina, navíc doprovázená ostudou. Řeč je o aktualizaci pro systémy Windows 8.1 z minulého týdne. Ta byla uvedena jako volitelná a nepřináší žádné zásadní inovace do systému, některým uživatelům však způsobila pády a zamrznutí systému při startu. Microsoft proto distribuci aktualizace pozastavil.

Přímo v souvislosti s doplňkovou srpnovou aktualizací byly detekovány dvě chyby, jedna způsobující chybné vykreslování písem, druhá způsobující pád systému s chybou 0x50. Podrobnosti a způsoby nápravy najdete na webu Microsoftu.

Doplňková letní aktualizace měla původně přinést nové funkce a další významné inovace do systému Windows 8.1. Ještě na jarní vývojářské konferenci Build to naznačoval sám Microsoft a nasvědčovaly tomu i neoficiální informace. Postupně se však změnila strategie a všechny zásadní novinky si Microsoft schoval až do příští verze systému. S jeho uvedením však nebude otálet a veřejnou testovací verzi bychom si mohli vyzkoušet už koncem září

Diskuze (75) Další článek: Huawei: Nejsme Rolls-Royce, ale Superb ano

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,