Notebooky | MSI

I notebooky nabízí rychlé displeje. MSI má nový model s 120Hz panelem

MSI představilo herní notebooky Leopard Pro GP62X a GP72X. Zajímavé jsou nejen výkonným hardwarem, ale také displeji, jež výrobce pro nové modely zvolil. V prvním případě jde o běžný patnáctipalcový panel s rozlišením Full HD, druhý potom nabídne 17 palců. U dražšího GP72X však lze nakonfigurovat také verzi s panelem, jenž nabízí obnovovací frekvenci 120 Hz. Tu vídáme u desktopových monitorů a v noteboocích se s ní nesetkáváme.

Ve všech konfiguracích najdeme totožný procesor – Intel Core i7-7700HQ, lišit se však budou grafické karty. Zatímco nejlevnější patnáctipalcová varianta nabídne GTX 1050, bude možné zvolit také výkonnější GTX 1050 Ti nebo GTX 1060.

MSI se chlubí také vylepšeným chlazením, které by se mělo postarat o tišší chod i během hraní. Operační paměť může mít kapacitu až 32 GB, nicméně v základu bude MSI dodávat polovinu. Všechny modely budou vybaveny rychlým úložištěm SSD typu NVMe v kombinaci s terabajtovým plotnovým diskem. V základu bude mít SSD kapacitu 128 GB, u nejdražší varianty 512 GB. V tomto případě už ale v notebooku nenajdeme druhý disk.

Mezi konektory nebude chybět dvojice USB 3.0, USB 2.0 a také jeden konektor USB-C s rozhraním USB 3.0. Hmotnost notebooku v případě patnáctipalcových modelů bude 2,17 kg. Ceny se mají pohybovat v rozmezí 1 099 až 1 599 dolarů. Základní varianta by v českých e-shopech mohla stát kolem 34 tisíc korun.

Diskuze (1) Další článek: Spotify pro studenty už je i v Česku, neomezený poslech vyjde jen na 80 Kč

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,