Hulu skončí s bezplatným přehráváním, seriály zdarma zamíří na Yahoo

Hulu je oblíbená americká služba, kde televizní stanice zveřejňují nedávno odvysílané díly seriálů. Přehrávání je na webu zdarma, jen musíte přetrpět reklamní přestávky. Proto se Hulu těší oblibě i ze zahraničí, protože existuje řada služeb, které vás virtuálně přestěhují do USA a můžete se pohodlně dívat na Hulu.

671257091
Hulu se už také orientuje na svůj vlastní a exkluzivní obsah

Kromě toho Hulu nabízí i předplatné Hulu Plus, kde získáte přístup k mnohem většímu obsahu a ve vyšší verzi předplatného uvidíte obsah bez reklam. Aplikace pro mobilní platformy vyžadují Hulu Plus, na tabletu nebo mobilu Hulu zdarma neuvidíte. Zajistit si předplatné Hulu Plus z České republiky ale není zcela jednoduché.

Jak uvádí Variety, se nyní Hulu rozhodlo, že úplně zruší bezplatné přehrávání na webu. Z Hulu se tak stane výhradně služba s placeným přístupem a nutnost platit předplatné platební kartou vydanou v USA bude znamenat konec Hulu pro mimoamerické diváky.

361303606
Bezplatné Hulu nyní najdete pod hlavičkou Yahoo

Obsah zdarma ale úplně nezmizí. Hulu se dohodlo s Yahoo, které spustilo Yahoo View. Tato služba nabídne pět posledních epizod seriálů zadarmo se zobrazením reklam. Nové díly ale přibudou až osm dní po jejich odvysílání v televizi. Pokud tedy budete chtít dohnat nějaký seriál, nikdy neuvidíte všechny díly před odvysíláním nového.

Diskuze (7) Další článek: Řidič zkolaboval, chytré auto ho samo dovezlo k nemocnici

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,