Firmy.cz se mění, opět zavádějí placený profil. Bezplatný ale zůstane také

Jsou to prakticky dva roky, co Seznam v betaverzi představil nový katalog Firmy.cz, které více propojil s mapou. Vytvoření profilu firmy bylo zdarma a každý podnik pak mohl v aukci soutěžit třeba o lepší umístění ve výsledcích vyhledávání.

142707984
Katalog Firmy.cz se vrací k placeným profilům od 10 Kč/den. Bezplatné zůstanou také, ale budou omezenější.

Seznam nyní tento systém přepracoval a prakticky se vrací k placenému profilu. Jednoduchý zápis firmy bude sice zdarma i nadále, ale doplní jej tzv. profil Seznam naplno, který nabídne více možností, zápis do více kategorií a opět zapojení do aukcí o různé zvýhodněné pozice – nově i včetně boxíku přímo na titulní stránce Seznamu. Platí jednoduché aukční pravidlo, že kdo více utratí, bude výš, přičemž nejnižší taxa začíná na 10 Kč/den.

Novinka bude plně k dispozici letos v březnu, nicméně už nyní se dočkal omezení původní bezplatný profil. Firmy se tak už nemohou třeba zapsat do více kategorií. V každém případě i nadále platí, že ti, kteří za vedení profilu v katalogu nikdy neplatili, nebudou muset platit ani nadále, katalog jim toho ale k propagací nabídne méně.

Diskuze (15) Další článek: Seriál Červený trpaslík si můžete pouštět zdarma a zcela legálně na Stream.cz

Témata článku: , , , , , , , , ,