Dnes začalo Invex Forum, pozůstatek slavného veletrhu Invex

Brněnský veletrh Invex byl po několik let svátkem pro všechny IT odborníky a fanoušky počítačů u nás. Pavilony přeplněné stánky věhlasných značek nabídly zvídavým návštěvníkům mnoho zajímavého k vidění a akce byla v době své největší slávy natolik prestižní, že jí navštívili i Bill Gates nebo Michael Dell. Postupně se však informace ohledně novinek v IT oblasti začaly šířit internetem a tradiční výstavní akce postupně ztratila smysl. V roce 2008 se proto konal Invex naposled a v loňském roce už na jeho tradici navázala odborná konference Invex Forum. Letos se koná Invex Forum podruhé a probíhá právě v těchto dnech.

Invex Forum 2010

• 14. a 15. září 2010
• výstaviště Brno, pavilon E
více informací

Invex Forum je součástí strojírenského veletrhu, jehož věhlas na rozdíl od Invexu neutichá a stále dokáže zaplnit téměř celé brněnské výstaviště. Také proto se Invex Forum neorientuje čistě na informační a komunikační technologie a více se zaměřuje také na oblast průmyslu a strojírenství. Akce je určena pro střední a vyšší management firem a IT specialisty, řeší se business, vize, ICT řešení…

Vývojáře a ajtíky proto více než Invex Forum může zaujmout akce Microsoft Days, která probíhá ve stejných dnech jako Invex Forum, nabízí ale čistě IT témata týkající se aktuálních produktů Microsoftu.

Diskuze (13) Další článek: YouTube testuje živé streamy na vlastní technologii

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,