Kickstarter

Cvrčci v tyčince! Brouky můžete sníst a ještě z toho mít užitek, tvrdí Češi na Kickstarteru

Pokud se do jídla dostane hmyz, zpravidla je to známka špatného skladování. Jenomže trojice vynalézavých Čechů přidává cvrčky do svých energetických tyčinek Sens úmyslně. Usušené a namleté, takže si jejich přítomnost ani neuvědomíte. Se svým vynálezem nyní chtějí uspět na Kickstarteru.

232020428
Kampaň na Kickstarteru

Na Kickstarteru jsme zvyklí vídat spíše technologické zajímavosti, ale využít této služby může kdokoli, kdo potřebuje pro svůj projekt získat počáteční investici od zákazníků, kteří zaplatí předem. Spolu s tím se navíc zpravidla sveze i propagace a nevýhodou je jen nutnost podělit se o provizi s provozovatelem služby.

137678463473929063
Jsou tam. Cvrčci. Pomletí.

Kampaň na cvrččí tyčinky běží aktuálně tři dny a z požadovaných deseti tisíc dolarů je vybrána přibližně třetina. Pokud si chcete tyčinky předobjednat, nejnižší částkou k jejich získání je 19 eur (cca 500 Kč), za kterou získáte 4 kusy. Dodány budou v prosinci.

Tyčinky Sens jsou 100% přírodní, bez chemie, bez lepku, mléka, cukru… Prostě podle aktuálních trendů. Dají vám 20g dávku proteinu a prospěšné karbohydráty. Posloužit mohou jak sportovcům, tak klidně i těm, co vysedávají celý den u počítače a nemají čas se najíst. Ale těžko říct, jak budou chutnat.

Mohlo by vás také zajímat:

Další článek: Nejlepší nástroje pro úpravu sportovních aktivit v GPX

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,