Nejlepší přehrávač hudby na počítači

Přestože streamování hudby pomalu vytlačuje poslech prostřednictvím desktopových programů, stále mají smysl. Který je nejlepší?
Kapitoly článku

Téma softwarových přehrávačů hudby je vždy živé, zajímavé a do značné míry i kontroverzní. Jednotlivé programy si jsou funkčně často podobné, inovují se obdobnou rychlostí a jsou zpravidla bezplatné, takže si nemohou konkurovat ani cenou. Do značné míry tak závisí na preferencích každého jednotlivého uživatele.

Ti od programů očekávají různou filosofii ovládání, nastavení a vlastních úprav, stejně jako odlišné prostředí a přístup k hudební sbírce apod. Z výše uvedeného vyplývá, že diskuze nad tímto tématem bývá vždy pestrá. Nejinak tomu bylo také na fóru Živě.cz, kde jsme položili dotaz ohledně toho nejlepšího desktopového přehrávače hudby.

Dle očekávání přispělo do diskuze mnoho našich čtenářů, kteří zde uváděli tipy na své favority. Na základě jejich doporučení jsme vybrali ty nejčastěji zmiňované a nejvíce doporučované programy, které vám nyní přinášíme ke stažení a vyzkoušení. V přiložené anketě pak přímo vy můžete rozhodnout o tom, který přehrávač hudby na počítači je ten nejlepší.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,