Počítače | Asus | All-in-one

Asus uvedl nový 27palcový počítač v monitoru Zen AiO, má dotykový displej a vypadá jako iMac

Pokud preferujete kompaktní počítače, určitě vás zaujal i formát počítačů v monitoru, kterých je na trhu k dispozici poměrně velké množství. Asus ale uvedl nový model Zen AiO ZN270IE, který má elegantní design a nejnovější procesory od Intelu.

Asus Zen AiO má 27palcový dotykový displej s rozlišením Full HD. Vzhledem k úhlopříčce by to určitě chtělo už trochu vyšší rozlišení, ale panel je alespoň v kvalitní IPS variantě.

Uvnitř se ukrývají nejnovější procesory Intel Kaby Lake, konkrétně lze vybírat mezi výkonnějším Core i7-7700T a Core i5-7400T. Integrovanou grafiku Intel HD 630 v procesoru doplňuje externí GeForce 940MX od Nvidie, která má vlastních 2 GB paměti. Konfigurace počítače zahrnuje 4 GB až 16 GB operační paměti a úložiště lze volit jak v rámci pevných disků (1 TB, 2 TB), tak i SSD (512 GB) nebo hybridní kombinace (2 TB HDD + 512 GB SSD).

Výbava zahrnuje rychlou Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1, gigabitový ethernet a nad displejem se nachází 1MPix webkamera s mikrofonem. Zvuk zajišťují celkem čtyři reproduktory s výkon 3 W od Harman Kardon.

Design velmi připomíná iMac od Applu, obzvláště pak zadní strana, kde se nachází všechny porty. K dispozici jsou čtyři USB 3.1, dva USB 2.0, jeden HDMI výstup a vstup (počítač lze použít pouze jako monitor), výstup na sluchátka a napájení. K dispozici je i čtečka karet SD/MMC.

Asus Zen AiO je v balení vybaven 90W nebo 120W externím napájecím zdrojem dle konfigurace a součástí je i klávesnice a myš. Ceny zatím nebyly uvedeny.

Diskuze (4) Další článek: HTC Vive slaví první narozeniny. Vývojáři přichystali slevu na brýle a model předplatného

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,