Apple | Bluetooth | Příslušenství

Apple tento týden uvede nová bezdrátová sluchátka BeatsX, budou využívat stejný čip Apple W1 jako AirPods

Apple měl s představením nových sluchátek AirPods problémy, ale nakonec je stihl dostat na trh ještě před koncem roku. To už však neplatilo o nových sluchátkách BeatsX, které nejspíše dostaly nižší prioritu.

Oproti AirPods budou nová bezdrátová sluchátka BeatsX spojená kabelem, který zároveň obsahuje i klasický ovladač pro regulaci hlasitosti, přepínání skladeb a mikrofon pro příjem hovorů nebo ovládání Siri.

5899e3783149a1af058b598e-902.png
Sluchátka BeatsX jsou k dispozici ve čtyřech barvách

Dle informací jsou sluchátka stejně jako AirPods vybavená novým úsporným bezdrátovým čipem Apple W1, který zároveň optimalizuje a usnadňuje spojení s iPhonem a dalšími zařízením s iOS nebo macOS. Pro využití v kombinaci s klasickými zařízeními nebude chybět podpora standardu Bluetooth Class 1.

MLYF2.jpegMLYF2_AV1.jpegMLYF2_AV2.jpegMLYF2_AV3.jpegMLYF2_AV4.jpegMLYF2_AV5.jpegMLYF2_AV6.jpeg

Sluchátka Apple BeatsX mají také větší výdrž – dle informací až 8 hodin přehrávání hudby, přičemž po pěti minutách nabíjení lze poslouchat dvě hodiny. Součástí balení jsou čtyři nástavce do uší v různých velikostech, pouzdro do kapsy a také nabíjecí kabel (Lightning/USB-A).



Koncová cena je u nás stanovená na 4 200 Kč s DPH, tedy o něco méně než v případě AirPods (4 990 Kč s DPH). K dispozici jsou celkem čtyři barvy – bílá, černá, modrá a šedá.

Diskuze (6) Další článek: Mapy.cz se propojily s katastrem nemovitostí. Stačí kliknout a uvidíte informace o parcele

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,