Acer dává k novým počítačům Office 365 na celý rok zdarma

K novému počítači od Aceru nyní dostanete Office 365 na rok zdarma. Jedná se o licenci Office 365 pro jednotlivce, která zahrnuje software Office v nejnovější verzi (Outlook, Word, Excel, Powerpoint), 1 TB prostoru na One Drive, 60 volných minut na Skypu a možnost využití na jednom počítači, tabletu a telefonu. Standardně služba u Microsoftu stojí 1 699 Kč.

Na rozdíl od doposud vídaných tříměsíčních zkušebních verzí Office v některých nových noteboocích (různých značek), dává tato nabídka větší smysl. Rok už je doba, která není jen na krátkou zkoušku, můžete při plném nasazení zjistit, jak dalece služby využíváte a za rok se adekvátně rozhodnout, zda prodloužit, nebo ne. A pokud již Office 365 standardně využíváte, tak ušetříte sedmnáct set.

Akce platí od 18.8. do 26.9. 2014 při nákupu nového počítače Acer s operačním systémem Windows. Netýká se tedy jen notebooků. Platí u těchto prodejců: Alza.cz, Comfor, CZC.cz, Datart, Electro World, Euronics, Kasa.cz, Mall.cz, Planeo elektro a T.S. Bohemia.

Tip: nabídka platí pro všechny počítače Aceru aktuálně v nabídce, takže i pro ty nejlevnější. Třeba námi posledně testovaný Acer Aspire V3 se nabízí už od sedmi tisíc korun a předplatné Office 365 v ceně tak nabídku radikálně zatraktivňuje.

Diskuze (21) Další článek: Unikátní příležitost pro podnikavce, v soutěži lze vyhrát e-shop

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,