7 služeb a nástrojů, které posunou používání Spotify na novou úroveň

  • Spotify nemusíte konzumovat pouze ve webovém rozhraní
  • Existují alternativní klienti i mnoho nástrojů
  • Umožní objevovat interprety, spravovat playlisty a další

Spotify je aktuálně nejpoužívanější službou pro přehrávání streamované hudby, není proto divu, že se pro něj objevuje řada nástrojů třetích stran. Některé z nich umožňují jednoduše najít nové interprety, další se zaměřují na jednoduchou správu playlistů a nechybí ani alternativní klienti pro přehrávání na desktopu. Z toho důvodu jsme vybrali sedmičku těch, které by mohly zaujmout i běžné uživatele.

Pokud se vám nezalíbí žádný z vybraných nástrojů, můžete si prohlédnout také mnohem delší seznam na Redditu.

Artist Explorer

Objevování nových interpretů je základní funkcí většiny z moderních služeb pro streamování hudby. Pokud si ve Spotify otevřete profil umělce, lze si jednoduše rozkliknout záložku Related Artists, kde najdete několik interpretů stejného žánru. Jenže mnohem zábavnější a přehlednější variantou je Artist Explorer, který se stal oficiálním nástrojem Spotify.

artists-explorer.jpg
Artist Explorer

Přehlednost spočívá především v povedené vizualizaci nových interpretů a také možnosti si ihned nechat přehrát ukázku. Stačí myš chvíli podržet nad konkrétní ikonou. V doplňujících informacích potom najdete i detaily jako je popularita na Spotify, nejhranější skladby interpreta a také krátkou biografii.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,